Beste leden,

vorig jaar werden de gewesten binnen de Gezinsbond hertekend, waardoor het oude gewest Asse-Halle-Vilvoorde gesplitst werd. Onze afdeling valt nu binnen het nieuwe gewest Vilvoorde.

Het bestuur van het gewest Vilvoorde heeft ervoor gekozen om niet langer samen met gewest Asse-Halle een bonnenboekje uit te geven, maar daarvoor aansluiting te zoeken met het gewest Mechelen. Dit biedt meer voordelen voor onze leden: zo heb je meteen alle bonnetjes voor onder andere de grote winkelstad Mechelen. In het gewest Asse-Halle ligt immers geen winkelstad van hetzelfde kaliber als Mechelen...

De bonnetjes van onder andere Grimbergen zitten dus wel degelijk in het boekje van Mechelen dat je onlangs gekregen hebt: ga maar kijken naar de bonnen 91 en 92 (en 93 voor een handelaar uit Vilvoorde). We zijn trouwens nog heel hard op zoek naar extra "gezinsvriendelijke" handelaars die in ons spaarsysteem willen instappen. Als jij als "goede klant" een lokale handelaar kent die de extra promotie via de Gezinsbond wel ziet zitten (in het ganse gewest Vilvoorde bijna 4.500 gezinnen die lid zijn en in het gewest Mechelen meer dan 10.000 gezinnen die allemaal een bonnenboekje krijgen), mag je ons dat gerust laten weten!

Als er gezinnen zijn die toch nog een boekje van het gewest Asse-Halle zouden willen ontvangen, mag je een seintje geven aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Hij bezorgt er dan zo snel mogelijk ééntje.

De verdeling van de Bonnenboekjes 2018 is in volle gang maar heeft een kleine vertraging opgelopen door een overlijden in de naaste familie van onze "koerier". Alvast dank voor uw begrip!