Leden van de Gezinsbond hebben een voetje voor bij Brantano!

5% permanente spaarkorting*

Als lid van de Gezinsbond kan je bij Brantano winkelen met 5 procent spaarkorting*.

• Toon je lidkaart aan de kassa en ontvang permanent 5% spaarkorting* in je online portemonnee.

• Zodra je 10 euro gespaard hebt op je lidkaart van de Gezinsbond, kan je hiermee ook betalen bij Brantano.

• Bestel je online en kies je voor afhalen in de winkel, dan geniet je ook van de Gezinsbond-spaarkorting*. OPGELET: bij thuislevering of levering in een Kiala-punt krijg je géén spaarkorting!

Eenmalig 10% spaarkorting**

Als lid van de Gezinsbond ontving je ook een bonnenboekje van de Gezinsbond. Hierin zit een Brantano-bon waarmee je eenmalig 10% spaarkorting krijgt. Deze korting ontvang je bij afgifte van deze originele bon in het jaar 2016.

Maandacties met 15% spaarkorting***

In de maanden mei en november verhoogt de spaarkorting tot 15 % op al je aankopen.

* Deze spaarkorting is geldig in alle Brantano-winkels (incl. Brantano outlet) in Vlaanderen op de volledige collectie: schoenen, textiel en accessoires. De spaarkorting is niet geldig bij de aankoop van cadeaubonnen en niet-Brantano artikelen zoals de Plopsa-tickets. Deze korting is cumuleerbaar met alle promoties en met alle betaalmiddelen (ook cheques of kortingsbonnen). Enkel voor leden van de Gezinsbond bij gebruik van de lidkaart, op de dag van aankoop.
** Deze spaarkorting is geldig in alle Brantano-winkels (incl. Brantano outlet) in Vlaanderen op de volledige collectie: schoenen, textiel en accessoires. De spaarkorting is niet geldig bij de aankoop van cadeaubonnen en niet-Brantano artikelen zoals de Plopsa-tickets. Deze korting is cumuleerbaar met alle promoties met uitzondering van de permanente spaarkorting en met alle betaalmiddelen (ook cheques of kortingsbonnen). Enkel voor leden van de Gezinsbond bij gebruik van de lidkaart en afgifte van de originele bon, op de dag van aankoop.
***  Deze speciale maandacties zijn niet cumuleerbaar met andere kortingsacties noch betaling met cheques of kortingsbonnen. Enkel voor leden van de Gezinsbond bij gebruik van de lidkaart, op de dag van aankoop.