Bos Op Stelten (3-12 jaar) – zo. 20/10/2019

Een magisch familiefestival rond "Bijzondere Boswezens" in het prachtige Grimbergse Prinsenbos

logo BOSopSTELTEN210x190mm

 

'Bos Op Stelten' is een heerlijk veelzijdig familiefestival op een uitzonderlijk groene locatie in hartje Grimbergen. Ga op ontdekking door het prachtige Prinsenbos en laat je verrassen door tal van bijzondere boswezens, groot of klein. Overal ontdek je feeërieke acts, sfeervol straattheater, ludieke animaties. Dompel je onder in meeslepende workshops zoals 'Papierdierplezier', 'Bosmagische brillen'...

Val van de ene verbazing in de andere tijdens verbluffende locatievoorstellingen zoals 'Muurke', 'Rommelman', of bouw mee aan opmerkelijke creaties zoals 'Takkeknikkerbaan', 'Verfjungle'...

Neem plaats in het wondermooie ‘L’Imaginarium Du Capitain Gustave', haal de zotste kuren uit bij het 'Pretpakket', of laat je betoveren bij 'GuapaWonderland'.
Met meer dan 70 uiteenlopende voorstellingen, workshops, animaties en straattheater zal het Prinsenbos overspoeld worden door een golf van ‘bijzondere boswezens’.

De Gezinsbond Grimbergen neemt deel aan dit familiefestival en richt de workshop "Herfstelfjes en herfsthelden" in voor jongens en meisjes van 3 tot 5 jaar. Je vindt ons in de crea-zolder van het MOT van 13.00 uur tot 14.00 uur. Vooraf inschrijven via CC Strombeek, want er zijn maar 12 plaatsjes beschikbaar!

Tickets voor dit familiefestival zijn te koop bij:

Cultuurcentrum Strombeek
Gemeenteplein z/n, 1853 Grimbergen

Tel. 02 263 03 43 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Meer
informatiehttps://www.ccstrombeek.be/bosopstelten2018

Bij aankoop van een festivalticket (€9 en €8 leden Gezinsbond) kan je deelnemen aan alle activiteiten voor jouw leeftijd. Vooraf inschrijven voor voorstellingen en workshops is aan te raden, want vol is vol.  De dag zelf kan je tussendoor vrij deelnemen aan de vele doorlopende activiteiten en animaties in het domein Guldendal en het Prinsenbos.