Gezinsbond Grimbergen-Beigem organiseert op maandag 11 februari 2019 in samenwerking met Huis van het Kind Grimbergen en Gemeente Grimbergen (van 19:30 - 21:00u, in het gemeentehuis te Grimbergen):

 

Lezing door dokter Hendrik Cammu (gratis)

 

Dokter Hendrik Cammu wat moet ik nu geloven

 
Dokter Hendrik Cammu brengt een heldere synthese van de kennis over eten en bewegen. We vinden een gezonde voeding en goed bewegen steeds belangrijker, maar verliezen de weg in de stroom van nieuwe, soms tegenstrijdige onderzoeken over voeding en beweging. Wat moeten we nu geloven? Wat is echt gezond?
 
Dr. Cammu gaat in zijn uiteenzetting 'Wat moet ik nu geloven, dokter?' op zoek naar de beste versie van de waarheid over voeding en bewegen'. Op een wetenschappelijk onderbouwde maar toegankelijke manier legt hij uit wat de rol is van voeding voor onze gezondheid en onze levensverwachting. De 'waarheid' over voeding, beweging en gezondheid is heel genuanceerd en vaak een kwestie van gezond verstand. 'Met mate en gevarieerd eten' blijft veruit het belangrijkste voedingsadvies.
 
Graag inschrijven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of per telefoon 02 260 12 61 met vermelding of u al dan niet een attest van aanwezigheid nodig heeft.