Bos Op Stelten (3-12 jaar) – zo. 28/10/2018

Een magisch familiefestival rond verborgen schatten in het prachtige Grimbergse Prinsenbos

logo BOSopSTELTEN210x190mm

 

Bos Op Stelten staat opnieuw garant voor een feeëriek cultuurfestival op een groene locatie in hartje Grimbergen. Het Prinsenbos is die dag de place to be voor gezinnen om op ontdekking te trekken langs tal van magische figuren en mysterieuze acts, verscholen doorheen het groene gebladerte maar ook opduikend in het museum, de Donjon van het Prinsenkasteel, het gemeentehuis,...

De voorstelling ‘Sonderlich & Zonen’ (8+) van Theater Tieret vertelt de grappige en ontroerende familiegeschiedenis van een clan bohemiens. Hou je meer van ridderavonturen of net helemaal niet? ‘Held op Sokken’ (5+) is zonder twijfel iets voor jou! Draken verslaan, prinsessen uit torens bevrijden, op de vuist gaan met ridders uit een vreemd en vijandig land – dat hoeft voor ridder Roderik allemaal niet. Trek je kousenvoetjes aan en ontdek waarom Roderik de stoerste ridder van al is! Voor wie meer van magie houdt is er ook vanalles te beleven. Goochelaar Jahon heet je welkom in de meest betoverende tent van het circus in ‘Hooggeëerd publiek’ (4+). Of... bezoek de mysterieuze onderzoeker ‘Movo’ (5+) in zijn duister atelier vol uitvindingen en geheimen. Voor de ‘Muzikale vertelling van Koningin Fabella en haar praatgrage dieren’ (4-8j.) word je uitgenodigd in de Donjon van het oude Prinsenkasteel. Wie wil er nu niet naar de fluwele gezangen van een koningin luisteren en dat in een echt kasteel?! En voor de allerkleinsten is er Lejo, je weet wel: het beroemde vingerpopje! ‘Hands up!’ (3-5j.) is een vrolijke woordeloze voorstelling, boordevol muziek.

Laat je verbazen door magische acts langs de idyllische paadjes zoals Skydreams en Ironwings. Breng een bezoekje aan de ‘Remix, Hoera!’ – een heuse feestfabriek – en leer hoe men vroeger vuurmaakte van de experten van het MOT. Steek je handen uit de mouwen tijdens spannende workshops en maak je eigen toverstaf of kleurrijke glasramen bij ‘Magic unik’! 

Laat je verrassen door prachtige locatievoorstellingen en probeer een keuze te maken in de meer dan 70 workshops en animaties, voor deze vierde editie speciaal overgoten met een vleugje magie en mysterie.

Tickets voor dit familiefestival zijn te koop bij:

Cultuurcentrum Strombeek
Gemeenteplein z/n, 1853 Grimbergen

Tel. 02 263 03 43 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Meer
informatiehttps://www.ccstrombeek.be/bosopstelten2018

Bij aankoop van een festivalticket (€9 en €8 leden Gezinsbond) kan je deelnemen aan alle activiteiten voor jouw leeftijd. Wel best vooraf inschrijven voor voorstellingen en workshops want vol is vol.  De dag zelf kan je tussendoor vrij deelnemen aan de vele doorlopende activiteiten en animaties in het domein Guldendal en het Prinsenbos.